Uimitorul american Muscadine este delicios, cu beneficii dramatice pentru sănătate

Uimitorul american Muscadine este delicios, cu beneficii dramatice pentru sănătate

Istoric, viță de vie muscadine și fructele rezultate au fost descoperite și recunoscute ca un produs horticol foarte important, găsit în creștere în populații uriașe și proporții în Statele Unite din Delaware spre sud de-a lungul coastei Atlanticului. Prima înregistrare a apariției viței de vie muscadine a fost postată în jurnalul de bord al navei în anul 1524 de către navigatorul Giovanni de Varrazzano, care a fost angajat ca căpitan din Florența, Italia de către regele Franței pentru a explora și a raporta locuitorii și habitatul Lumii Noi. Căpitanul Verrazzano a descris un mare "struguri albi" (scuppernong) care a fost în creștere în abundență mare de la o vale în Cape Fear, N. C.

Nu numai că au fost viță de vie muscadine folosite de indienii americani pentru fructe proaspete și suc, dar au fost, de asemenea, uscate ca stafide și conservate ca gustări de iarnă, așa cum a raportat căpitanul John Hawkins în 1565 din înregistrările sale de navigație din Florida.

În 1775, William Bartram în cartea sa, Călătorii, raportate viţă de vie muscadine că el a observat au fost virogously în creştere lângă Mobile, Al. "Când sunt coapte, sunt de diferite culori, iar sucul lor este dulce și bogat.El a raportat că indienii americani au păstrat în mod activ aceste struguri ca stafide, uscându-le peste focuri blânde și mai târziu în soare și în aer și "depozitați-le pentru aprovizionare", pentru mesele de iarnă.

Președintele SUA, Thomas Jefferson, a plantat podgorii și a recoltat muscadine la casa sa de la Monticello și, de asemenea, a stabilit grădinile de fructe de la Casa Albă din Washington, DC în timpul primelor 1800.


Arthur Barlowe în anul 1584, scris de Sir Walter Raleigh apologie la aterizare în N. C. fructuoasă teren a fost "plin de struguri, care cred că în toată lumea, ca abundenta nu este de a fi găsit.”

Răspunzând la scrisoarea anul următor, 1585, Sir Walter Raleigh a descris mama-de-vie de scuppernong (struguri albi) muscadine, cu o grosime de bază de struguri de viță de vie tulpină de doi metri, și uriașe acoperite de viță de vie ½ pogon înfășurare până trunchiuri de copaci în creștere de 60 de metri inaltime. Strugurii au fost recoltați în număr mare și furnizate Mama Winery Vie cu fructe să fermenteze în Virginia Dare, vin în Manteo, N. C. Acest celebru de vinuri a fost roz, aromatice și similare cu vin de porto.

Vinul "Virginia Dare" a fost produs și vândut la mijlocul anilor 1800, înainte de Războiul Civil, și mai târziu raportat de reprezentantul său de piață Paul Garrett ca fiind "cel mai bun vin din lume."Pe măsură ce acțiunea sa de marketing a crescut după primul război mondial, vinul "Virginia Dare" a apărut ca cel mai bine vândut vin din Statele Unite.

După cum anticipau exploratorii americani timpurii, strugurii muscadine au fost destinați să devină o marfă horticolă semnificativă în Statele Unite: astăzi fiind cultivați și în Mexic și au fost inițiate studii experimentale de muscadine hibride în multe națiuni din lumea a treia. Muscadine viță de vie sunt imune la practic toate dăunătorilor de plante, cum ar fi ciuperci, bacterii, și nematode, iar strugurii nu sunt frecvent afectate de insecte. Există aproximativ 50 de specii distincte de struguri găsite în întreaga lume şi mai mult de jumătate dintre acestea sunt originar din Statele Unite. Strugurii sunt un fruct biblic vechi și au fost cultivate pe scară largă și cultivate în podgorii de culturile antice egiptene, babiloniene, grecești, israeliene și romane pentru a manca proaspete și pentru producția de suc și fabricarea vinului.

De-a lungul multor secole de dezvoltare a strugurilor, noi boli au suferit mutații și s-au răspândit în podgoriile europene ( Vitus vinifera) și au amenințat chiar viața și producția acestei culturi comerciale foarte valoroase care a alimentat economia multor națiuni de-a lungul secolelor trecute. Vaste podgorii de viţă de vie uscat de boli infecţioase nou dezvoltate, cu toate acestea, s-a descoperit că viţă de vie europene ar putea fi altoite pe viţă de vie nativ American pentru a depăşi aceste probleme devastatoare şi distructive. O altă soluție la plăgi europene de viță de vie a fost de a intercala cele două specii trans-continentale pentru a forma hibrizi rezistenți hibrizi. Mult de cercetare se face în prezent în folosind ambele abordări pentru a îmbunătăţi prezent soiul de selecţie şi să ridice viţă de vie de reproducţie spre un nou nivel de dezvoltare de excelenţă.

Muscadine viţă de vie au fost numite, Vitis compestris Bartram, de William Bartram, notabile botanist American timpurie în 1771. Botaniștii din ziua de azi au convenit asupra numelui, Vitis rotundifolia Michx. Muscadines au dobândit multe nume frecvent utilizate de-a lungul secolelor, cum ar fi taurul de struguri, bullace, gloanțe (toate bazate pe fructe, fiind de mărimea unui ochi de taur), muscadine, scuppernong, vulpea de struguri, și multe altele, prea multe pentru a lista aici.

Muscadine viţă de vie poate creşte până la 60 ft înalt atunci când susţinute în copaci, dar dacă neacceptat va creşte doar 3-4 ft inalt. Frunzele de viță de vie muscadine sunt în formă de inimă, de culoare verde deschis și dinți largi sunt plasați pe marginile frunzelor. Plantele sunt considerate a fi rece hardy, şi viţă de vie nu sunt deteriorate în mod semnificativ excepţia cazului în care temperaturile scad sub minus zece grade Fahrenheit.

Muscadine viţă de vie se găsesc în mare parte din estul SUA variind de la sudul Delaware peste Illinois până la Florida de Nord. Acestea apar spre vest spre Missouri și Kansas, apoi spre sud spre Texas și Mexic. Vița de vie va supraviețui în multe zone, cu excepția deșerturilor sau a solurilor slab drenate.

Viţă de vie Muscadine floare în aprilie şi struguri maturi se va maturiza în 100-120 zile, cu 6-24 fructe de padure pe cluster. Boabele și sucul sunt delicios dulci, cu o aromă plăcută, fructată și aromată. Dacă nu sunt recoltate manual, muscadinele vor cădea la pământ atunci când sunt coapte. Pielea dură face muscadina foarte rezistentă la daunele insectelor și bolilor, iar culoarea poate varia de la un verde bronzat la roz, roșu, albastru, violet sau negru.

În natură, gama de viță de vie muscadine este abundentă de-a lungul malurilor râurilor, mlaștini, păduri dense și păduri. Cele mai multe soiuri de muscadine sunt clasificate ca bărbați și femei și fiecare crește pe viță de vie separată, astfel încât polenizarea încrucișată este esențială pentru producția de fructe de înaltă calitate și de dimensiuni mari. Muscadine viță de vie sunt comercializate, în general, la „U-Pick“ podgorii, standuri de pe marginea drumului, și în magazinele locale.

Dezvăluirile medicale recente de la oamenii de știință universitari arată că muscadinele oferă beneficii semnificative pentru sănătate atunci când se consumă piei sau capsule de semințe. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Mississippi au descoperit prezența semnificativă a resveratrolului și a altor antioxidanți pentru sănătatea inimii, beneficii compuse care se găsesc în concentrații mari în vița de vie muscadină.

Cercetătorii de la Universitatea din Georgia au arătat că semințele și piei de muscadine conțin acid ellagic, un compus chimic organic care posedă cea mai mare concentrație de antioxidanți care a fost încă analizată sau găsită în orice alt fruct. Antioxidanții sunt utile în tratarea bolilor autoimune care provoacă inflamații și eroziuni ale articulațiilor: care prezintă orice dovadă de durere, rigiditate și umflarea articulațiilor osoase. Antioxidanții sunt utilizați pentru a trata pacienții cu afecțiuni similare care rezultă din artrita reumatoidă. Aceste piei de struguri și semințe pot fi cultivate sau consumate din viță de vie sau cumpărate sub formă de capsule din surse comerciale.

Este o revelație izbitoare pentru cercetători că vița de vie conține substanțe organice care rezistă atacurilor microbiene pentru a include antioxidanți care susțin sistemul imunitar uman. Sistemul imunitar activat poate menține corpul sănătos și poate inversa daunele cardiace, problemele de artrită și poate întrerupe dezvoltarea cancerului invaziv. Aceste substanţe chimice organice în viţă de vie sunt trans-localizat la struguri piele, suc şi seminţe. Compușii organici fac posibilă conservarea sucului de struguri sub formă de vin și oțet de ani de zile. Acești compuși care sunt conținute în struguri păstrează, de asemenea, struguri uscați sub formă de stafide pentru perioade lungi de timp. Nu este surprinzător faptul că strugurii europeni (Vitis vinifera) au fost dezvoltați și selectați de-a lungul secolelor. Această selecție a creat noi soiuri cu piei mai subțiri pentru mâncare proaspătă și producția de vinuri fine. Strugurii fără semințe au fost, de asemenea, dezvoltați din motive evidente. Este clar că speciile americane de struguri au fost mai rezistente la bolile strugurilor, datorită pielii mai groase a muscadinelor și a semințelor mai mari. Prin urmare, este de înțeles că consumul uman de piei de muscadine și semințe de struguri într-o anumită formă ar transfera sistemul de protecție genetic înnăscut al armurii chimice organice, compuse în oameni, cu aceleași recompense și beneficii pentru sănătate pentru consumator.

Muscadine viţă de vie poate oferi fiecare persoană beneficii de sănătate prin consumul şi cultivarea strugurilor. Aceste viţă de vie muscadine pot fi achiziţionate în diferite vârste de productivitate, cum ar fi 1 an, 2 ani şi 3 ani viţă de vie, care, uneori, va purta în primul an.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel